BLACK FRIDAY: 40% KORTING!

Black Friday

Tot en met maandag 30 november is het BLACK FRIDAY bij Plopsa! Dat betekent 40% KORTING op online vouchers ≥1m voor Plopsaland De PannePlopsaqua De PannePlopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo, Plopsaqua Landen-Hannuit & Plopsa Indoor Coevorden!

⚠️ NO RISK-FORMULE ⚠️ : Je 'Black Friday-voucher' voor Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaqua Landen-Hannuit of Plopsa Indoor Coevorden kan tot en met 30 maart 2022 kosteloos worden ingewisseld voor een ticket op datum via de webshops. Voor Plopsa Coo kan deze tot en met 7 november 2021 kosteloos ingewisseld worden. Een éxtra lange geldigheid, zo ben je er absoluut zeker van dat je bezoek kan plaatsvinden! Let op: vooraf een datum reserveren blijft verplicht om toegang te hebben tot de Plopsa-parken. Op de voucher vind je alle informatie om de reservering te maken.

5% KORTING IN HET PLOPSA HOTEL: Dankzij promocode 'BLACK' ontvang je nu 5% korting op je magisch verblijf in het Plopsa Hotel! Boek nu via: www.plopsahotel.be/blackfriday

Hoe bestellen?

  1. Klik hierboven op 'KOOP HIER'
  2. Klik op 'KOOP TICKETS' van het park dat je wenst te bezoeken
  3. Selecteer de optie 'BLACK FRIDAY: -40% OP TICKETS' en klik op 'GA VERDER'
  4. Selecteer het aantal gewenste tickets 1m
  5. Selecteer eventuele extra tickets
  6. Ga verder naar 'IN WINKELWAGEN'
  7. Rond de aankoop af

Voorwaarden

Deze actie eindigt op maandag 30 november 2020 om 23u59. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of voordelen. Actie enkel online. Tickets voor Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaqua Landen-Hannuit & Plopsa Indoor Coevorden kunnen kosteloos ingewisseld worden voor een ticket op datum tot en met 30 maart 2022. Tickets voor Plopsa Coo kunnen tot en met 7 november 2021 kosteloos ingewisseld worden. Vooraf een datum reserveren is verplicht.