Reserveer nu jouw tickets voor Plopsaqua Landen-Hannuit!

Goed nieuws: sinds 9 juni 2021 heeft Plopsaqua Hannut-Landen volledig de deuren geopend voor waterfun met het hele gezin. Om bezoekers op een veilige manier te laten genieten van het park, werden een aantal coronamaatregelen genomen en moet je vooraf online tickets op datum reserveren.

Reserveer je tickets

Plopsaqua Hannut-Landen hanteert een beperkte capaciteit om de minimale afstand en veiligheid voor bezoekers en medewerkers te garanderen. Daarom moet iedere bezoeker een ticket reserveren voor de dag waarop die het park wenst te bezoeken. Dat kan eenvoudig online via de website van het park.

Heb je reeds een ticket? Dan kan je dit online inwisselen voor een ticket met datum. Het is niet mogelijk om van het bestaande ticket gebruik te maken zonder reservatie.

Enkel kinderen kleiner dan 85 cm en personen met een beperking, moeten geen tickets reserveren. Personen met een beperking kunnen hun tickets aankopen aan de kassa's van het park.

Je kan je gemaakte reservatie verplaatsen naar een andere datum, ook wanneer de dag waarvoor je reserveerde reeds voorbij is en je geen gebruik hebt gemaakt van de gereserveerde tickets. Klik daarvoor hier. Het verplaatsen van je reservatie is kosteloos tot en met 30 juni 2021. Vanaf 1 juli 2021 zal je je reservatie kunnen verplaatsen voor €3,50 per ticket.

Reserveer met je jaarabonnement

Abonnees met een Plopsa-SwimCard, Plopsa-GoldCard, Bumba-SwimCard of Bumba-GoldCard kunnen een gratis ticket reserveren voor hun gewenste dag van bezoek. Heb je een Plopsa-FunCard? Dan kan je je ticket met 50% korting reserveren.

Met je geldige Plopsa-jaarabonnement kan je het park enkel met een online reservatie bezoeken. Reserveer je bezoek en vul je abonnementnummer in bij de laatste stap voor je je reservatie bevestigt. Je kan als abonnee meerdere bezoeken reserveren.

Reserveer je een bezoek maar kom je niet? Dan zien we ons genoodzaakt een administratieve kost van €15 per ticket aan te rekenen voor het onnodig innemen van de plaats van een andere abonnee. Gratis annuleren is in uitzonderlijke gevallen (bijvoorbeeld ziekte) mogelijk.

Verlenging van tickets en jaarabonnementen

Alle bestaande tickets voor Plopsaqua Hannut-Landen met een beperkte geldigheid die vervielen tussen 13 maart 2020 en 8 juni 2021, kunnen kosteloos omgeruild worden voor een nieuw ticket met datum voor een bezoek aan Plopsaqua Hannut-Landen tot en met 31 december 2021. Klik daarvoor hier.

Plopsa-SwimCards, Bumba-SwimCards en jaarabonnementen die aangemaakt werden in Plopsaqua Hannut-Landen en geldig waren tijdens de sluitingsperiode van Plopsaqua Hannut-Landen werden automatisch verlengd met het aantal sluitingsdagen die binnen de geldigheidsperiode van je jaarabonnement vielen. Deze dagen gaan in op 9 juni 2021. Je kan de nieuwe vervaldatum van je jaarabonnement terugvinden in je profiel.

Heb je een jaarabonnement via domiciliëring? Dan werd je jaarabonnement van 23 oktober 2020 tot en met 7 mei 2021 opgeschort en hoefde je in die periode niet te betalen. Je jaarabonnement is sinds 8 mei 2021 opnieuw geldig en zal opnieuw maandelijks een betaalverzoek ontvangen.

Hou het veilig met deze regels

Het dragen van een mondmasker dat de mond en neus bedekt, is verplicht in het volledige droge gedeelte (tot in de kleedkamer) en bij het verlaten van het park voor bezoekers vanaf 12 jaar (Behalve met een officieel doktersattest voor een vrijstelling dat opgevraagd kan worden in het park. Wie om medische redenen vrijgesteld is van het dragen van een mondmasker, dient wel een faceshield te dragen). Heb je zelf geen mondmasker(s)? In het park zijn zowel wasbare Plopsa-mondmaskers uit textiel als wegwerpmondmaskers verkrijgbaar. Bij gebruik van je ticket en het betreden van het park verklaar je in goede gezondheid te verkeren en geen ziektesymptomen te vertonen.

Hou altijd 1,5 meter afstand met andere bezoekers en medewerkers
Hou altijd 1,5 meter afstand met andere bezoekers en medewerkers
Was en ontsmet regelmatig je handen
Was en ontsmet regelmatig je handen
Wacht enkel op de groene stippen bij attracties, restaurants en winkels
Wacht enkel op de groene stippen bij attracties, restaurants en winkels
Volg de in het park aangegeven routes
Volg de in het park aangegeven routes
Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers
Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers
Bezoek het park enkel met je eigen bubbel
Bezoek het park enkel met je eigen bubbel

Zit je nog met vragen?

Is jouw vraag over je bezoek aan Plopsaqua Hannut-Landen nog niet beantwoord? Bekijk dan de uitgebreide lijst met vragen en antwoorden.

Reserveer je tickets!

Wil je een magische dag beleven in Plopsaqua Hannut-Landen? Reserveer dan vooraf online je tickets!

Tickets reserveren