Inwoners van Landen en Hannuit

Inwoners van de gemeenten Landen en Hannuit genieten in Plopsaqua Landen-Hannuit van voordelige tarieven. Inwoners van Landen en Hannuit zijn personen die in hoofdverblijf ingeschreven zijn in de bevolkingsregisters van de gemeenten Landen of Hannuit. Het officieel adres vermeld op hun identiteitskaart is bijgevolg gelegen op het grondgebied van de gemeenten Landen of Hannuit.

Inwoners van de gemeenten Landen en Hannuit brengen daarom hun geldige en inleesbare identiteitskaart mee bij een bezoek aan Plopsaqua Landen-Hannuit. De identiteitskaart wordt ingelezen aan het onthaal van het park. Enkel wanneer bij nazicht van de gegevens een persoon officieel gedomicilieerd is in de gemeenten Landen of Hannuit kan hij/zij van het voordeeltarief voor inwoners van de gemeente Landen en Hannuit genieten.

Wie met het gezin gaat zwemmen, dient dus de geldige en inleesbare identiteitskaart van ieder gezinslid bij te hebben. Kinderen onder 12 jaar moeten begeleid worden door iemand van 15 jaar of ouder.

Andere documenten verschillend van de identiteitskaart (vb. rijbewijs, briefwisseling,…) worden niet aanvaard als bewijs. Bij verlies of diefstal van de identiteitskaart dient een officieel document opgemaakt en afgestempeld door de Politie te worden voorgelegd.

Inwonerskorting

Inwoners van de gemeenten Landen en Hannuit genieten van volgende voordelige tarieven in Plopsaqua Landen-Hannuit:

  • Individueel ticket ≥ 1m: €5,00
  • Individueel ticket ≥ 85 cm - ≤ 99 cm: €3,00
  • Individueel ticket Senior 70+: €5,00
  • Plopsa-SwimCard ≥ 1m: €99,99 (inclusief gratis parking)
  • Bumba-SwimCard ≥ 85 cm - ≤ 99 cm: €49,99

(Klein)kinderen die niet in de gemeenten Landen of Hannuit gedomicilieerd zijn, genieten helaas niet van het voordeeltarief voor inwoners van de gemeenten Landen en Hannuit. Enkel personen die officieel gedomicilieerd zijn in de gemeenten Landen en Hannuit kunnen van het voordeeltarief voor inwoners van de gemeenten Landen en Hannuit genieten. Dit wordt gecontroleerd door de identiteitskaart in te lezen aan het onthaal van Plopsaqua Landen-Hannuit. Er wordt enkel rekening gehouden met officieel vermeld adres. Deze procedure dienen wij strikt op te volgen en hierop kunnen wij jammer genoeg kunnen geen uitzonderingen maken. Onze excuses hiervoor.

Voordelig parkeren

Inwoners van de gemeenten Landen en Hannuit kunnen gratis parkeren tijdens hun bezoek aan Plopsaqua Landen-Hannuit. U ontvangt op vertoon van uw identiteitskaart een gratis parkeerticket waarmee u de parking kunt verlaten.