Visit Wallonia Pass: €80 cadeau!

Visit Wallonia Pass: €80 cadeau!

Heb jij jouw Visit Wallonia Pass al bemachtigd? Met deze Pass, geschonken door de Waalse regering en minister van Toerisme Valérie De Bue, kan jij namelijk maar liefst €80 uitgeven! En ja hoor, ook bij ons! De waardebonnen worden aanvaard als betaalmiddel aan de ingang van Plopsaqua Landen-Hannuit (enkel aan de kassa, niet online).

Om het park te bezoeken, moet je je bezoek wel op voorhand reserveren. Hoe je dat doet, kan je hieronder terugvinden. Zonder reservatie kan je het park helaas niet bezoeken.

Hoe bezoek ik Plopsaqua Landen-Hannuit met mijn Visit Wallonia Pass?

  1. Maak je reservatie via de ticketshop en kies voor de optie 'Ik heb een Visit Wallonia Pass' of klik hier
  2. Selecteer de dag en het tijdstip voor je bezoek aan Plopsaqua Landen-Hannuit
  3. Duid het aantal tickets en abonnementen aan die je wil aankopen met de Visit Wallonia Pass
  4. Vul je gegevens in en rond de reservatie af
  5. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van je reservatie via e-mail. Breng deze reservatie mee naar de ingang van Plopsaqua Landen-Hannuit, waar je de tickets en/of abonnementen kan aankopen met je Visit Wallonia Pass.
  6. Met je tickets of abonnementen en de reservatie krijg je toegang tot Plopsaqua Landen-Hannuit

Wat kan ik aankopen met mijn Visit Wallonia Pass?

Met de Visit Wallonia Pass kan je aan de ingang van Plopsaqua Landen-Hannuit volgende tickets en/of abonnementen aankopen:

De Visit Wallonia Pass kan alleen gebruikt worden aan de kassa van Plopsaqua Landen-Hannuit. De Pass is niet geldig online. De geldigheid van de passen die werden verdeeld in mei is 30 juni 2021. De geldigheid van de passen die werden verdeeld in juli is 31 augustus 2021.